Onze leidingsploeg

Ponkelleiding

Daan Van de Kelder (2de jaar)

Voor wie nog nooit van deze knaap gehoord zou hebben, stel ik hem even voor. Zijn naam is Daan Van de Kelder en hij is een rasechte Chiroman. Dat moeten zijn ouders destijds ook al geweten hebben toen ze besloten zich praktisch in de achtertuin van onze lokalen te vestigen. Met lokken roder dan een zonsondergang op een zwoele nazomeravond mag hij zich ook met trots de enige échte roodharige van onze Chiro noemen.
Tot voor kort studeerde hij aan Sint-Jozef in Ternat maar dit jaar trekt hij naar het verre Gent voor zijn studies KMO management. Wie denkt dat hij nu minder tijd zal kunnen vrijmaken voor onze Ponkeltjes heeft het goed mis: Ook dit jaar ontbreekt het hem niet aan ‘goesting’ om ze elke zondag weer een namiddag vol plezier te bezorgen!

Jarne De Paepe (4de jaar)

Leider Jarne is ondertussen een echte gevestigde waarde in onze Chiro. Zijn hoofdbezigheid, leider zijn in Chiro Lombeek combineert hij vlekkeloos met zijn favoriete hobby, Geneeskunde studeren. Hij studeert dat in Leuven, waar hij ook op kot zit. Naast al die bezigheden houdt hij zich ook gepassioneerd bezig met volgen van formule 1. Er bestaat geen F1 wedstrijd van de voorbije 5 jaar die Jarne niet gezien heeft. Vorig jaar bezorgde hij de kerels de tijd van hun leven en dit jaar met de ponkels wordt dat zeker niet anders!

Speelclubleiding

Tobi Heyvaert (3de jaar)

Als ik aan Tobi denk, denk ik aan mijn medeleider van de laatste 3 jaar. Tobi is nu bezig in zijn 2de jaar LO en Sport aan Campus Parnas in Dilbeek, een echte sportman dus! Terwijl hij dat nog maar voor zijn 2de jaar doet is hij wel al 3 jaar lang leider in de Chiro.  Er is nog iets dat hij al 3 jaar lang doet en dat is zijn hobby volleybal. Ik denk dat we met veel zekerheid kunnen zeggen dat hij de laatste jaartjes heeft geleefd met veel passie voor sport. Buiten het feit dat hij zo sportief is, is hij ook nog eens een top leider een echt voorbeeld voor alle eerste jaars! Al bij al dus ne goeie gast!

Eno Moonens (3de jaar)

Onze Eno staat nu voor zijn derde jaar leider. Na de Ponkels en de toppers heeft hij nu gekozen voor de speelclubs. Dit wil zeggen dat hij al veel ervaring heeft met de werking van de Chiro. Dit creatief meesterbrein zorgt voor elk wat wils. Of het nu een zelfverzonnen spel is of een toffe knutselnamiddag, Eno is de drijvende kracht erachter. Dit jaar gaan we hem spijtig genoeg eventjes moeten missen. Hij gaat namelijk naar Oostenrijk voor een paar maand om daar te skiën. Geen nood echter, in April keert hij terug om ervoor te zorgen dat de speelclubs een super kamp tegemoet gaan.

Klaas Hertens (1ste jaar)

Eén van de nieuwe aanwinsten in onze leidingsploeg dit jaar is leider Klaas Hertens. Ondanks zijn nog prille leidingsbestaan is hij een echte aanwinst voor onze leidingsploeg van Chiro Lombeek. Hij is een gedreven jonge man die zich voor de volle 100 procent inzet voor onze chirowerking. Een geboren leider die overigens uit een echte Chirofamilie stamt. Hij is dit jaar begonnen aan zijn twaalfde chirojaar en heeft ongetwijfeld bovengemiddeld veel Chirozondagen op zijn conto staan voor een eerstejaars leider! U hoort het al, een jongen die één is met de chiro en het beste in zichzelf naar boven haalt om het voor iedereen naar de zin te maken, en dit elke zondag opnieuw. Zijn oneindige zorgzaamheid, zijn enorm enthousiasme en apparte humor maken van hem een unieke leider die zeker nog jaren zal meedraaien. Hij studeerd humane-wetenschappen aan de middelbare school van Sint-Jozef en doet ook nog karate als extra hobby. Bovendien heeft leider Klaas ook al even een relatie waar hij ook de nodige tijd in investeerd. Een drukbezet man zou je dus wel kunnen zeggen maar zeker iemand die de chiro hoog in het vaandel draagt. 

Rakkerleiding

Ruben Cornillie (4de jaar)

Ruben Cornillie staat voor zijn 4de jaar leider van Chiro Lombeek Jongens. Wegens zijn studiekeuze geschiedenis aan de VUB Brussel kan Ruben de rakkers een beetje meer te weten laten komen hoe het vroeger allemaal ineen zat. Het goede aan Ruben is dat hij niet alleen slim is maar ook een groot hart heeft. Als er een probleem is zou je bij hem moeten gaan want hij heeft voor alles wel een oplossing. Buiten school en Chiro heeft Ruben wel nog wat passies zoals draaien op feestjes en zijn hart geven voor de beste ploeg  van ’t land Club Brugge.

Yarne Vanden Bossche (1ste jaar)

Voor Yarne Vanden Bossche is het zijn eerste jaar als leider in onze geliefde jongenschiro van Lombeek. Zijn familienaam ‘Vanden Bossche’ doet misschien wel een klein belletje (of enkele grote alarmbellen :D ) afgaan in uw hoofd. Zijn zus Shary is hoofdleidster van de meisjeschiro van Lombeek en zijn vader Lieven is ook een ex-Chiroleider. Yarne is een echte handige Harrie, zo sleutelt hij op zijn school Don Bosco Halle aan fietsen en zelfs brommers. De rakkers treffen meteen een van de sportiefste leiders, onze zeventienjarige jonkie blinkt immers uit in de B-Ploeg van FC Wambeek. Naast het veld vinden we Yarne regelmatig terug op alle feestjes in en rond Ternat, waar je hem niet zelden geflankeerd ziet door enkele bevallige jonge deernes.

Topperleiding

Floris Moonens (2de jaar)

Dit jaar heb ik de eer gekregen om jullie een topleider van Chiro Lombeek jongens voor te stellen, genaamd Floris Moonens. Deze kanjer kijkt er naar uit om de toppers ook dit jaar de beste tijd van hun leven te geven. Je kan hem naast de Chiro ook vinden op het voetbalveld van FC Bareel waar hij de pannen van het dak speelt en als muur in de verdediging fungeert. Ook in het befaamde café de Nachtmis kan je hem regelmatig terugvinden waar hij de grootste fan  is van het door hem zwaar gegeerde drankje “Den Tango”. Floris staat te springen om jullie elke zondag te verwelkomen.

Mauro Cottinie (4de jaar)

Mauro Cottinie, ook wel bekend als ‘het Italiaantje van de Chiro’, is leider van de Toppers dit jaar. Heeft uw kind een pijntje, maak u dan geen zorgen want Mauro is verpleger in wording. Naast zijn studies en uitgebreide kennis over Italiaanse pasta is Mauro ook klasbak op het voetbalveld. Samen met nog andere leiding versterken wij de ploeg FC Bareel naar het kampioenschap toe.  Wat ook veel mensen nog niet weten over Mauro is dat hij een uitstekende pointeur is bij de sport petanque. Met deze vaardigheden heeft hij zeker zijn plaats verdient in de petanqueclup Ros Flamingo’s. Tot slot heeft hij met zijn 3 jaar ervaring als leider heel wat Chiro kennis en zal hij zijn toppers zeker niet teleurstellen.

Kerelleiding

Wouter De Vos (2de jaar)

Beste Chirovrienden; na een jaar vol verdriet, pijn in het hart en gemis is onze Wouter terug in de Chiro. whoop!! whoop!! Net als vorig jaar zal je hem in de week terug vinden in Gent, hij zit hier namelijk op kot. Niet getreurd, zondag zal hij er elke keer zijn om de kerels een onvergetelijke dag te bezorgen. Als voornaamste hobby spot hij al is graag de merries onder de menselijke soort. Wouter houdt ook wel erg graag van zingen, zo is zijn favoriete chiroliedje ‘Amor Amor’. Vraag zeker maar eens aan leider Wouter om dit liedje te zingen, hij zal het met veel plezier doen. Als laatste wil ik zeker nog zeggen dat hij een kerel is met een gouden hart, een vriend die er altijd staat, kortom een geweldige kerel. 

Wannes Moonens (3de jaar)

Leider Wannes is een ervaren rot binnen onze chiro. Hij begint aan zijn 14e, jaja 14e (!), Chirojaar. Hij weet dus perfect wat je moet doen op een zondag namiddag! Tel daar nog eens zijn wiskundige gaven bij op, hij begint dit jaar namelijk aan de studie Wiskunde aan de VUB, en je hebt de bijna perfecte schoonzoon. Kerels hou jullie zussen binnen! Wannes is vanaf dit jaar ook hoofdleider van onze Chiro, hij neemt zo een grote verantwoordelijkheid op maar ik ken geen betere persoon geschikt voor deze taak.  Als je Wannes niet op de Chiro vindt, is hij waarschijnlijk aan het voetballen. Hij maakte onlangs een toptransfer naar FC Bareel waar hij, als hij niet aan de toog staat, de pannen van het dak speelt! Wannes komt ook uit de grootste Chiro familie die er in Lombeek rondloopt dus aan ervaring en goede raad geen gebrek. Met andere woorden, ik kan me geen betere medeleider wensen dat onze kleine Moonens want ik weet dat we er samen een top jaar van gaan kunnen maken!

Aspileiding

Gert-Jan Malfroy (4de jaar)

Voor Gert-Jan is het zijn vierde jaar. Vorig jaar had hij de rakkers waar hij een fantastisch jaar mee heeft gehad maar dit jaar kiest hij voor de Aspiranten. Deze stoere kerel zit op school in Brussel waar hij criminologie studeert aan de VUB. Buiten Chiro gaat Gert-Jan graag eens op vrijdagavond naar het jeugdhuis om zijn gedachten eens te verzetten en met zijn maten een toffe nacht door te brengen. Tevens speelt hij bij FC Bareel als een echte Ronaldo of toch niet helemaal, soms kan hij wel eens blijven plakken aan de toog om nog eens na te praten over de match uiteraard. Daarnaast  houdt deze jongen erg van lange wandelingen in de natuur. Als je nog iets wilt weten of je wilt hem gewoon eens sturen kan dit op het betalend nummer: 0479 99 81 04

Alexander Desnerck (2de jaar)

Alexander “De Gruutn” Desnerck begint dit jaar aan zijn tweede jaar in de leiding. Na een schitterend Chirojaar gehad te hebben met de speelclubs vorig jaar, kiest hij deze keer voor de oudsten. Nu hij deze zomer zijn diploma behaalt heeft, begint Alexander ook te studeren in het hoger onderwijs. Hij gaat “Energy Technology” studeren aan de technologiecampus te Gent. Naast Chiro gaat Alexander in de vakanties graag naar de bergen om daar te genieten van de verse berglucht en après-ski-bars. Ah ja en ook om te kunnen skiën.  Als hij echter genoeg heeft van de koude temperaturen, trekt “Den Alex” naar onze zonnige kust, om volgens ene bekende Bart Kaëll te kunnen genieten van wind en van water en van water en wind (zeilen). Voila, nu weet u alles wat u moet weten over deze Strijtemse stoeipoes.  

 

Contactgegevens Leiding:

Daan Van de Kelder: 0495173696
Jarne De Paepe: 0477073201

Eno Moonens: 0489434168
Tobi Heyvaert: 0471055004
Klaas Hertens: 0471411364

Ruben Cornillie: 0474301359
Yarne Vanden Bossche: 0476342982

Mauro Cottinie: 0470349376
Floris Moonens: 0497108884

Wannes Moonens: 0495787506
Wouter De Vos: 0473338140

Alexander Desnerck: 0479693403
Gert-Jan Malfroy: 0479998104